Cookiebeleid Soekis

Wat zijn cookies?

Wanneer je Soekis bezoekt, worden er één of meerdere cookies geplaatst. Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestandjes) die een website op je computer achterlaat. De website instrueert de webbrowser waarmee je websites bekijkt (bijvoorbeeld Internet Explorer) om deze cookies op de computer op te slaan. Cookies kunnen de computer of bestanden die op je computer staan niet beschadigen.

Er bestaan twee soorten cookies. Dit zijn sessie cookies en permanente cookies. Sessie cookies worden weer van je computer verwijderd zodra je je webbrowser afsluit. Permanente cookies blijven op je computer staan, ook na afsluiting van je webbrowser. Soekis gebruikt beide cookies. De meest gebruikte cookies zijn sessie cookies, die Soekis gebruikt om het navigeren in de website te vergemakkelijken. Permanente cookies worden door Soekis gebruikt om bepaalde gebruikersinstellingen te bewaren, zodat het gebruik van de website kan worden geoptimaliseerd. Soekis gebruikt permanente cookies ook om meer gerichte informatie op de site te zetten en om informatie te verzamelen over klanten, voor doeleinden van gerichte communicatie. Dit kan zijn het verstrekken van service informatie over producten en diensten van Soekis en gerichte marketing rond deze producten en diensten, evenals gerichte marketing van groepsmaatschappijen en eventueel door Soekis zorgvuldig geselecteerde derden. De permanente cookies hebben een uiteenlopende levensduur, variërend van 90 dagen tot enkele jaren. Je kunt de permanente cookies wissen via je browserinstellingen.

Wat kan ik doen als ik (bepaalde) cookies niet wil?

Je kunt via de instellingen van je browser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Safari, Firefox, Mozilla of Chrome) aangeven of en, zo ja, welke cookies je accepteert. Het verschilt per browser waar deze instellingen zich bevinden. Via de ‘help’-functie van je browser kun je de exacte locatie en werkwijze achterhalen.

Houd er rekening mee dat indien je (bepaalde) cookies weigert, je mogelijkerwijs geen of niet volledig gebruik kunt maken van de functionaliteiten van de website!

Scroll naar boven