Kamerplanten voor een gelukkiger leven

cbcf3c2877fa6d9d8269305c09bf8389

Inspiratie voor kamerplanten

Wat een beetje groen niet kan doen! Uit een onlangs verschenen onderzoek van The Journal of Experimental Psychology blijkt dat kamerplanten zorgen voor een gelukkiger leven. In het kantoor maakt het de mensen zelfs productiever. Ik kan me dat goed voorstellen. Een paar mooie kamerplanten doen wonderen voor het interieur, dat zei m’n moeder vroeger al, die had daar helemaal geen wetenschappelijk bewijs voor nodig. Mijn huis is daarom ook redelijk groen. Een plant in de slaapkamer, een paar stuks bij de trap. In de huiskamer heb ik er natuurlijk ook een aantal staan en ook mijn balkon ziet groen. Op vier hoog heb ik zelfs een boom op het balkon staan. Voor buitenstaanders is dat misschien een raar gezicht, maar ik waan me graag een beetje in de natuur, ook al woon ik in het centrum van Amsterdam. Ben je ook op zoek naar wat dat beetje extra vreugde in je leven? Hier alvast wat planten ter inspiratie…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook:

- Kunst in huis

- 10 excentrieke interieurs die je gezien moet hebben

- Wij houden van Oranje!

- Inspiratie boost

- Inspiratie in de kleur geel

 

Foto’s via:

the design files, fine little day, wifieefiw.tumblr.com, everything you love to hate, bollig magasinet, pinterest

 


Zelf reageren

Scroll naar boven