Interieur vol bijzondere vondsten

Dit interieur is eigenlijk precies wat je verwacht van een huis dat eigendom is van eigenaren van een kunstgalerie. Het is eigenzinnig, creatief en staat vol met bijzondere vondsten. De bewoners van dit pand in Parijs zijn Serge Bensimon en zijn vrouw Charlotte. Samen bestieren ze Gallery S. Bensimon en hebben ze diverse concept stores. Hun eigen woning staat vol met spullen die zijn verzameld tijdens de vele reizen en objecten van bevriende kunstenaars. Uiteraard ontbreken met meubels van Saarinen, Jacobsen en Noguchi de klassiekers niet. via: www.milkdecoration.com Fotografie: Karel Balas Stylist: Julie Boucherat    


Woning eigenaar galerie in Parijs

Dit interieur is eigenlijk precies wat je verwacht van een huis dat eigendom is van eigenaren van een kunstgalerie. Het is eigenzinnig, creatief en staat vol met bijzondere vondsten. De bewoners van dit pand in Parijs zijn Serge Bensimon en zijn vrouw Charlotte. Samen bestieren ze Gallery S. Bensimon en hebben ze diverse concept stores. Hun eigen woning staat vol met spullen die zijn verzameld tijdens de vele reizen en objecten van bevriende kunstenaars. Uiteraard ontbreken met meubels van Saarinen, Jacobsen en Noguchi de klassiekers niet.

via: www.milkdecoration.com

Fotografie: Karel Balas

Stylist: Julie Boucherat

 

 


Heb je een interessant onderwerp waar Soekis beslist aandacht aan moet schenken, of heb je een leuk initiatief, deel het met ons!

> Tip Soekis

Scroll naar boven